Вступ до магістратури

 Якщо ти хочеш продовжити навчання після одержання диплому «бакалавра», то ти можеш вступити до кафедри машин і агрегатів поліграфічного виробництва  КПІ ім. Ігоря Сікорського на 1 курс магістратури. Ти будеш здобувати наступний рівень вищої освіти – рівень магістра за освітньою програмою (спеціалізацією)  «Комп'ютеризовані поліграфічні системи».

Навчання на цьому освітньому рівні триває 1 рік 4 місяці або 1 рік 9 місяців залежно від обраної програми для навчання — освітньо-професійної або освітньо-наукової.

Для вступу за державним замовленням потрібно скласти фахове вступне випробування, а за кошти фізичних та/або юридичних осіб – подати до розгляду мотиваційний лист. Програми фахових вступних випробувань оприлюднені на сайтах факультетів та навчально-наукових інститутів КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Цього року вступники, які планують здобувати ступінь магістра у КПІ ім. Ігоря Сікорського, мають обов’язково під час подання електронних заяв надати мотиваційний лист для вступу до університету. Що це таке? Мотиваційний лист – це викладена письмово у довільній формі інформація про твою зацікавленість у вступі до КПІ ім. Ігоря Сікорського та відповідні очікування, досягнення у навчанні та інших видах діяльності, власні сильні та слабкі сторони.

Ти вирішив змінити фах після одержання диплому бакалавра? Додаткове вступне випробування цього року складати не потрібно. Але скласти вступне фахове випробування потрібно обов’язково. 

Документи для вступу до магістратури подаються виключно електронно. За державним замовленням можна подати до 5 заяв із зазначенням пріоритетності заяв, кількість заяв за кошти фізичних та / або юридичних осіб – максимум 15. Для того, щоб подати документи, потрібно з 01 липня зареєструвати електронний кабінет, а потім зареєструватись для складання фахового вступного випробування. Фахові вступні випробування до КПІ ім. Ігоря Сікорського будуть проводитись з 17 липня до 28 липня включно. Подати заяви можна буде з 31 липня до 21 серпня включно. Розклад роботи атестаційної комісії та графік проведення вступних випробувань можна знайти на сайті обраного тобою факультету чи інституту.

   •  для випускників КПІ ім. Ігоря Сікорського 2023 навчального року, які бажають вступити до магістратури;

   •  для вступників, які завершили навчання у попередні роки або вступають після завершення цього року іншого закладу вищої освіти.

Детальніше про вступ до магістратури на сайті Приймальнох комісії КПІ ім. Ігоря Сікорського

 Програма комплексного фахового випробування для вступу на освітній рівень "магістр" по спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» з освітньої програми «Комп'ютеризовані поліграфічні системи». 

    Вартість навчання на контрактній основі освітнього рівня "магістр"

    Положення про прийом на навчання за освітньо-професійними програмами підготовки  магістра

Перелік документів для вступу:

• паспорт або інший документ, що засвідчує громадянство (оригінал та копії);
• диплом бакалавра (оригінал та копії);
• додаток до диплому бакалавра (оригінал та копії);
• творчі досягнення, якщо такі наявні (наукові статті за обраною спеціальністю);
• військовий документ (для хлопців; оригінал та копії);
• ідентифікаційний код (оригінал та копії);
• чотири фотографії.

Цього року документи для вступу до магістратури подаються виключно електронно. За державним замовленням можна подати до 5 заяв, кількість заяв за кошти фізичних та/або юридичних осіб - до 30.

Ключові дати

Офіційні документи

Контакти відбіркової комісії

Освітня програма «Комп'ютеризовані поліграфічні системи» по спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»

Спеціальність 133 «Галузеве машинобудування»

Освітня програма «Комп'ютеризовані поліграфічні системи»

У процесі навчання студенти отримують ґрунтовну підготовку з конструювання, експлуатації і дослідження поліграфічного обладнання; з автоматизації і комплексної механізації поліграфічних процесів; проектування, конструювання й виготовлення нових вузлів поліграфічних машин та автоматизованих систем; організації і проведення монтажу, ремонту, сервісного обслуговування та модернізації сучасного поліграфічного обладнання. Основний напрям науково-технічної ді­яльності: оптимізація побудови та розробка конструкцій поліграфічних машин та устаткування спеціальних видів друку; оптимізація структури та параметрів конструкцій машин нового покоління. Профіль діяльності випускників — розробка, проектування, організація експлуатації і технічного обслуговування поліграфічного устаткування з виробництва різних видів друкованої продукції: книг, періодичних видань, інших медіапродуктів, реклами, пакування, проміжних додаткових елементів різних галузей виробництва.